Download complete video now!

Een dag doorgebracht met mijn zwoele nicht

0 views
0%

Het was 3 jaar geleden toen ik bij mijn nicht ging logeren wegens werkproblemen van mijn familie in China. Zij woonde bij haar oom en tante.In het begin spraken wij niet veel, omdat wij elkaar meer dan 6 jaar niet gezien hadden. Maar een paar jaar later is er vorig jaar iets gebeurd, toen ik 17 was en zij 16.
Ik heb zelden de kans om met haar te praten of zelfs maar samen te zijn, vanwege onze drukke levens met het helpen van familie’s werk en natuurlijk school. Haar kamer was naast de mijne en elke keer als zij voor haar bureau zit te studeren, gluur ik altijd naar haar geweldige hete lichaam. Ik hou vooral van haar mooie blote voeten en benen, want dat is het deel dat meestal niet bedekt is.

Zij is erg verlegen, maar ik ontdekte dat zij naar mij kijkt als niemand oplet; soms kijken wij elkaar toevallig aan en wenden ons beschamend af. Wij praten zelden met elkaar om twee redenen, de ene is omdat wij verlegen zijn de andere is omdat wij niet willen dat de ander weet dat wij naar elkaar verlangen. Ik had er nooit aan gedacht een seksuele relatie met haar te hebben, omdat ik weet dat het verkeerd is en omdat wij volle neef en nicht zijn.

Maar op een warme zomer waren mijn oom en tante uit en alleen zij en ik. Ik bleef en mijn kamer zoals gewoonlijk en zij ook. Toen hoorde ik water spetteren. Zij was aan het douchen om af te koelen van het warme weer. Ik begon mij dingen voor te stellen. Haar warme naakte gebruinde lichaam, met haar bruine benen en amberkleurige torso. Ik kon het niet verdragen, ik moest naar haar kijken. Dus ging ik naar buiten om de ladder uit de garage te halen en die direct onder haar toilet te plaatsen.

Ik wist al lang dat ik dit kon doen, maar kreeg nooit de kans en wilde het risico niet nemen. Maar nu zijn mijn oom en tante naar de markt, dus heb ik de kans. Langzaam klom ik de ladder op, wilde geen geluid maken om haar mijn aanwezigheid te alarmeren. Mijn hele lichaam trilde van opwinding en lust. Eindelijk kwam ik boven aan. Ik gluurde door het kleine raampje. Toen ik de aanblik zag, tintelde mijn penis zo erg in mijn spijkerbroek. Ik zag haar lichaam. Het was helemaal gebruind, behalve het gedeelte dat zij haar hemd en korte broek aan had. Haar kleine tieten en bijna haarloze kutje was zuiver wit. Ik staarde haar een tijdje aan en klom snel naar beneden, want ik wilde haar niet laten weten dat ik hier was.

Ik wilde terug naar mijn kamer en wilde beginnen met me af te trekken. Maar plotseling hoorde ik een gil, het was haar. Ik rende snel naar het toilet en zij kwam naar buiten gerend met de badstof om haar lichaam en gilde: “Er zit een spin in de badtab!!!”
Ik rende naar binnen en doodde hem onmiddellijk met de tissuedoos, en draaide mij om en zag haar daar staan. Alleen met de handdoek om haar heen beeldde ik mij haar lichaam in dat ik daarnet gezien had. Mijn penis begon weer te kloppen.
“O sorry” zei ik, in verlegenheid gebracht. En toen zag ik plotseling een grote kras op haar rechterbeen. “Wat is er gebeurd?” Vroeg ik.
“Ik heb me gesneden toen ik naar buiten rende cuz van de spijker op de muur.”
Ik rende meteen naar de EHBO en zei: “Je moet wat kleren aan gaan doen.”
“Het bloedt, verzorg dat eerst maar.” Zei ze en ik deed medicijnen op haar snee en deed een pleister aan zoals zij zei. Toen ik bij haar in de buurt was, kon ik haar haren en de geur van haar lichaam ruiken. Het was een t*****e om het te verdragen. Zij had haarloze benen en een prachtig paar blote voeten. En plotseling werd het erg warm.
Tot mijn verbazing greep zij vlug mijn arm en trok mij naar haar kamer. Ik was duizelig en wist niet meer wat ik moest denken. Zij deed de deur op slot en liet het enige wat haar bedekte vallen – de handdoek. Mijn hart klopte zo snel, omdat ik wist wat er stond te gebeuren.
“Je hebt altijd naar mij verlangd, niet?” Vroeg zij. Plotseling veranderde zij van het verlegen meisje dat ik kende in dit dappere en vrijmoedige meisje.
Ik kon niet anders zeggen dan: “Ja, maar dat wilde jij toch ook?”
Zij zei geen woord en duwde mij op haar bed. Ik lag daar, half verbijsterd en half opgewonden, terwijl zij mij begon uit te kleden. Ik besefte wat er gebeurde en zei: “Emilie, ik denk dat we moeten ophouden. Dit is niet goed.” Maar dat deed zij niet. In plaats daarvan stak zij haar kleine hand in mijn boxer en begon mijn penis aan te raken. Zij was naakt en ik was halfnaakt. Ik probeerde me te bedwingen om niet naar haar lichaam te kijken, maar ik kon het niet helpen. Ook al wist zij niet hoe zij mijn penis moest aftrekken, alleen al door hem aan te raken krijg ik het gevoel dat ik leegloop. Zij duwde mijn op haar bed en kwam plotseling op haar bed liggen en zet haar poesje voor mijn gezicht.
“Lik eraan.” Eiste ze. Terwijl ik deed wat mij gezegd werd. Ik begon haar droge kutje te likken tot ik vocht voelde. Mijn nichtje kreunde en zei dat ze meer wilde, terwijl ze haar lichaam omdraaide en aan mijn penis begon te zuigen. Ik viel letterlijk flauw. Ik voelde de warmte van haar mond terwijl ze op en neer bewoog op mijn penis.
Ik kon me niet langer inhouden.
Ik stootte plotseling mijn vinger in haar strakke kutje en ging zo diep als ik kon. Zij schreeuwde het uit. Ik draaide haar om en stak mijn harde penis in haar kleine natte vagina. Eerst ging het er nogal moeilijk in, maar ik verzachtte niet omdat ik gek geworden was. Ik stak hem zo hard in haar dat zelfs zij luid gilde en kreunde. Mijn hele lichaam trilde van genot en ik klemde een hand op haar kleine tietjes. Ik pompte mijn penis op en neer, op en neer, op en neer. Zij schreeuwde dat het pijn doet en doe het langzamer. Ik was niet van plan te stoppen met wat zij begonnen was. Ik kon bijna voelen hoe het sperma in mij zich verzamelde en een hoogtepunt bereikte.
“Emilie!!!!!!!!!!!!!!!” riep ik “Im cumming inside youuuu!!!!!!!!!”
“Wacht!!! Wacht, doe het niet in mij!!!” Schreeuwde ze. Maar te laat had ik het al gedaan en zij wist het. Ik stond op van het bed en ging meteen naar de douches.
Toen ik uitstapte, keken wij elkaar aan en zij knikte naar mij. Dat betekent dat dit een geheim zou zijn dat veilig tussen ons bewaard wordt…

From:
Date: juni 3, 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *