Download complete video now!

Fuckbuddy is een fictief personage.

0 views
0%

Wat doet een redelijk actieve beroepsman van 60, volle haardos en redelijk libido wanneer hij ontslagen wordt? In mijn geval was het een kwestie van realistisch zijn en een baan zoeken die de rekeningen betaalt. Dus toen ik deze advertentie zag voor een volwassen conciërge portier/handyman, dacht ik: waarom niet?

Na het indienen van de sollicitatie werd ik uitgenodigd voor een gesprek met de “property management committee”. Toen ik het oude chique Edwardiaanse herenhuis in de buitenwijken binnenkwam, werd ik opgewacht door een keurig geklede dame, maar er was iets anders.

Ik begreep het niet, je ontmoet niet veel rijpe vrouwen van boven de vijftig die tot in de puntjes gekleed zijn in figuur-omhullende leggings. Hoewel aan de mollige kant, vertoonde zij een dikke camel-toe.

“Mijnheer Young, aangenaam u te ontmoeten, ik ben Gwendolyn Green. Dank u voor uw komst. Wij bevinden ons in een unieke positie, om zo te zeggen, omdat dit blok ons eigendom is en door ons beheerd wordt. En omdat wij niet in de bloei van onze jeugd zijn, moeten wij de juiste persoon vinden, die dingen als taxi’s en dergelijke kan regelen, en die kleine klusjes kan doen die vaak gedaan moeten worden… lampen verwisselen, de tuin onderhouden, versieren en andere dingen die later uitgelegd zullen worden.”

Gwendolyn leidde mij naar de zitkamer, waar ik een half dozijn huurders aantrof – zes weduwen 3 echtparen en twee kerels, variërend van 50 tot ongeveer 70.

“Dames en heren, dit is mijn Jong; ik heb zijn basistaken uiteengezet en uitgelegd dat wij het er allemaal mee eens moeten zijn, dus hij heeft vriendelijk ingestemd met dit informele onderhoud. Laat mij de inleidingen maken. Van links naar rechts zijn dat mevrouw Johnston, mevrouw Green, mevrouw Hopwith, de heer Smythe en tenslotte de heer Carmichael”.
Ook zij waren gekleed om te k**llen (niet zeggen stimuleren) en in het geval van de vrouwen, niet schaap verkleed als lam, maar gekleed om te k**llen. Ruime tieten die eruit sprongen, strakke broeken, u begrijpt het plaatje. In feite kreeg ik een beetje een stijve door alleen maar naar ze allemaal te kijken. Omdat ik niet wilde dat ze dachten dat ik een geile geit was, ging ik aan de overkant zitten en wachtte op het verwachte spervuur van vragen.

Ja, er waren de gebruikelijke …ervaring, kan ik kleine elektrische loodgieterswerkzaamheden verrichten enz.enz. Toen zei mevrouw Hopwith, achterover leunend en langzaam haar benen kruisend, zonder al te veel haast en discretie: “Mijnheer Young, u lijkt mij uit praktisch oogpunt ideaal, maar bent u wel discreet? Ik vraag het omdat, zoals u zult begrijpen, iedereen zijn leven op zijn eigen manier leeft en, laten we zeggen, levensstijlen en interesses, eisen heeft die verschillend kunnen lijken. Vindt u ook niet?” dit tot de hele groep en ook tot mijzelf richtend.
Wat zij zei was duidelijk, maar dit was anders, leuk anders, maar anders. Ik verzekerde haar dat ik in het verleden vertrouwensposities heb bekleed en dat discretie in mijn d en A zat, om het zo maar te zeggen.

Het was moeilijk om haar in de ogen te kijken, want zij had inmiddels discreet haar benen uit elkaar gedaan, waardoor ik een prachtig uitzicht had op haar openstaande kousenband, die over haar weelderige vlezige dijen gespannen was. Als dit iets uitmaakte, kwam ik al snel tot de conclusie dat het verzorgen en koesteren van de behoeften en vereisten van de huurders van Norton Towers interessant zal zijn.

Na een week belde Gwendolyn om mij de baan aan te bieden en nadat zij die aanvaard had, vroeg zij of ik volgende week kon beginnen. Zij zei dat mevrouw Hopwith zo vriendelijk was geweest mij rond te leiden (waar, vroeg ik mij af) en mij achtergrondinformatie te geven over alle huurders.

Vol vertrouwen stapte ik de receptie binnen, dood op negen, en zag haar zitten in een gemakkelijke stoel. Glimlachend stond zij op en liep langzaam naar mij toe.

“Welkom, mijnheer Young,” terwijl zij mij de hand schudde, voegde zij eraan toe: “Aangezien wij vandaag gaan samenwerken, denk ik dat wij elkaar bij de voornaam moeten noemen. De mijne is Yvonne en de uwe is? ”

Robert antwoordde ik….fascinated. Over het beste uit je troeven halen gesproken. Hoewel aantrekkelijk, had zij ook wat ik noem een wow-factor. Zij was een jaar of 60, stahoogte vijf vier, met een zeer gewelfde en royale maat 18, gehuld in een respectabele blouse en een nauwsluitende zwarte stretch legging die haar spleet splitste en een zeer dikke camel toe liet zien. Aan de zichtbare vlek was te zien dat zij klaar was voor actie.

“Voordat we beginnen Robert, wil ik graag een paar dingen verduidelijken. Zoals u gemerkt zult hebben, gaan wij misschien vooruit in het leven, maar wij zijn verre van gaga. Ieder van ons, alleenstaand of als stel, woont hier omdat wij allen dezelfde filosofie van persoonlijke ontplooiing en genot volgen – individueel en samen. Voor de buitenwereld zijn wij “oudjes”, maar hier zijn wij levendig en genieten wij van elkaars gezelschap…op alle manieren. Zodra uw ogen zich op mij richtten toen ik tijdens het gesprek mijn benen over elkaar sloeg, wist ik dat u waarschijnlijk onze kijk op het leven deelde. En in tegenstelling tot de meeste anderen boven de 50 zult u gemerkt hebben dat wij er allemaal altijd goed uitzien en het beste maken van wat we hebben.

Kort samengevat genoten zij allen van een actief sociaal en seksleven en hun verlangens zijn niet opgehouden met de leeftijd.
“Hier” voegde Yvonne eraan toe, “kunnen wij alles doen zonder geminacht of uitgelachen te worden. Begrijpt u?”

Mijn belangstelling was inmiddels gewekt. “Yvonne, mag ik een eenvoudige vraag stellen…hoe zijn jullie hier allemaal bij elkaar gekomen?

“Ja, wij hebben veel geluk gehad. Het is ongeveer vier jaar geleden begonnen. Gwendolyn was de initiatiefneemster. Zij was een jong meisje in de jaren zestig, en toen zij 50 werd, besefte zij dat wanneer een vrouw 40 of 50 werd, de wereld en de meeste mannen geloofden dat hun geslachtsdrift verschrompelde en stierf. Maar het biologische feit is dat die toeneemt. Het probleem dat zij vond, was hoe zij zogezegd “aan de gang kon blijven”. Dus toen zij dit blok begin jaren negentig erfde, heeft zij, in plaats van het te verkopen, alle huurders eruit getuft en een campagne begonnen om “gelijkgestemde” eigenaars te vinden. Dat doe je natuurlijk niet door naar een makelaar te gaan. Nee, zij plaatste advertenties in relevante bladen en andere methoden, vrienden van vrienden enz.

Loop niet weg met te denken dat wij allemaal seksgekken zijn…dat zijn wij niet. Maar als u er in uw twintiger en dertiger jaren van genoten hebt om te vrijen of wat u ook opwindt, zeg 3-4 keer per week, dan spreekt het vanzelf, als u nog gezond bent, dat u dat zou willen voortzetten zolang u kunt”.

Gwendolyn legde verder uit dat zowel paren als alleenstaanden wel degelijk “zielsverwanten” vonden, en dat er altijd genoeg belangstelling was als er iets nieuws opdook! Als men bijvoorbeeld al lang met iemand samenleefde en u wederzijds genoot van wat volgens sommigen een fetisj of iets anders was, en het hield dan op…overlijden, scheiding wat dan ook…dan kon men ook een geïnteresseerde deelnemer vinden.

“Nu, om geen grote verrassingen te hebben, zal ik het profiel van elke huurder laten zien. Maar voor het zover is, laten we eerst een lekker kopje thee drinken…dat zult u nodig hebben! ”

Zittend in het kantoor achterin opende Yvonne het profielenboek van de huurders. Ik was verbaasd dat er in totaal maar 15 waren – drie echtparen, 9 vrouwen en 4 mannen. “De jongste Joan is 60 en Peter, onze oudste, is met 82 jaar nog actief, maar heeft een vriendelijke hand nodig om op gang te komen.

Er waren de gebruikelijke details, eten, boodschappen, enz. maar aan het eind was een groepje initialen. Ik vroeg wat die voorstelden en Yvonne zei “hun seksuele geaardheid”. Ik laat ze u alleen zien omdat ik wil dat u in staat bent om in de juiste context te plaatsen wat u wel of niet ziet aan verschillende dingen die misschien een beetje bizar of vreemd lijken.”
De lijst was interessant en bevatte een appèl variërend van watersport tot rukken, met daartussen kronkels en knikken. Exhibitionisten, bi-seksuelen, rollenspelers enz. Gelukkig hield niemand van Bondage of Sadisme, maar sommigen hielden wel van milde overheersing.

“Zoals u ziet” voegde Gwen eraan toe, “zijn veel van de dames exhibitionisten, wat volgens mij op 70-jarige leeftijd net zo natuurlijk is als op 17-jarige leeftijd, want alle vrouwen worden opgevoed om zich te vertonen”. Naar beneden kijkend terwijl mijn pik mijn kruis uitrekte, voegde zij eraan toe … “en sommige mannen ook!”

Toen vroeg ze “Dus nu u bij ons bent, is het niet meer dan eerlijk dat wij weten wat u lekker vindt, wat u opwindt. Ik weet dat het moeilijk is om eerlijk te zijn, maar echt, het zal uw tijd hier een stuk aangenamer maken. Aan die heerlijke harde pik te zien, die zich uit uw broek spant, bent u ook niet verlegen…net als ik. Wat nu weer”?

“Wel, Yvonne, Zoals bij iedereen gaat veel van wat mij opwindt terug tot mijn puberteit” Mijn probleem was hoever ik bereid was om “uit de kast” te komen, om het zo maar te zeggen. Zij was duidelijk een verfijnde dame, dus ik spelde het uit.
“Wel eerst Yvonne, ik ben een toegewijd liefhebber van dames die gordels dragen. Sinds ik opgroeide in het begin van de jaren zestig doet het kijken naar dames in open gordels, vooral met, ongetrimd natuurlijk schaamhaar en kousen het gewoon voor mij…zoals jij deed toen je opzettelijk en langzaam je prachtige benen kruiste bij het interview”.
.
“O Robert, ik ben zo blij. De meeste dames hier dragen gordels of volledige corseletten, omdat dat ons in een staat van, zullen we zeggen, paraatheid houdt. Maar vandaag zou het niet goed staan bij deze zeer strakke broek die ik wilde dragen, want ik hou van het gevoel en de aandacht die het tonen van mijn fantastisch grote bult op mijn achterwerk krijgt. Ik hou er gewoon van dat mannen hun ogen er niet van kunnen afhouden. De hemel”.

Ik voegde eraan toe dat ik van rollenspelen hield en dat ik, hoewel ik het nog nooit geprobeerd had, wel opgewonden werd van vrouwen die pisten, maar dat ik nooit het geluk gehad heb dames te vinden die dat in een seksuele context leuk vonden. Ik was open over mijn voorkeur voor natuurlijk behaarde dames, en mijn inwijding in het genieten van wederzijds rukken, dat begon als jongeling in bioscopen met oudere mannen. Tot slot vermeldde ik grote borsten met nog grotere aureolen en het belangrijkste voor mij … mijn oprechte wens om zowel anderen als mijzelf plezier te verschaffen. Toen ik klaar was, zei Yvonne dat ik er helemaal bij zou passen en garandeerde dat ik er heel gelukkig zou worden. Zo te zien was dat ook zo.

From:
Date: juni 3, 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *