Download complete video now!

Naughty Married Girlfriend is mijn ondeugende getrouwde vriendin.

0 views
0%

Ik had een tijdje geleden een vriendin die getrouwd was. Zij is lang en mooi, met bruin krullend haar en blauwe ogen. Zij is een echte freak en is tot alles in staat. Af en toe haalde ik haar op van haar werk en bracht haar naar een afgelegen park. Terwijl we reden trok zij haar rok omhoog en trok haar slipje uit. Zij droeg altijd een rok of jurk met kousen en een kousenband als wij samen waren. Ik wreef over haar al natte poesje terwijl wij naar ons plekje reden.
Daar aangekomen gingen wij op de achterbank van mijn SUV zitten en hadden ons plezier. Zij was een totale sub en hield van een beetje pijn bij haar plezier. Meestal hield dat in dat ik haar sloeg, aan haar haren trok en haar tepels martelde. Ik vertelde haar over mijn pisfetisj en zij vond het heerlijk om uit de auto te stappen en op haar hurken voor mij te pissen, voor mijn vermaak.
Op een dag besloot ik nog iets verder te gaan. Toen zij uitstapte, nam ik haar bij de haren en trok haar het bos in. Ik had eerst haar slipje uit de auto gepakt. Ik droeg haar op haar schoenen en kousen uit te trekken. Dat deed zij met een angstige blik op haar gezicht. Ik bond haar met haar kousen aan een boom vast, met haar rug naar de boom. Ik schoof het slipje in haar mond. Ik opende haar blouse en haar aan de voorkant openvallende beha, haar 40D tieten spoten eruit. Ik beet en zoog op haar tepels die haar wild maakten. Ik trok er aan en zei haar op wat voor een hoer zij leek. Zij kon alleen maar janken.
Ik reikte achter haar en ritste haar rok los en trok die van haar af. Ik spreidde haar kutlippen open en zei dat ze nu voor mij moest pissen. Dat deed zij dan ook. Zij moet het lang hebben opgehouden, het leek een eeuwigheid door te gaan. Toen zij klaar was, hurkte ik voor haar en likte haar poesje schoon. Ik beet in haar clitje precies zoals zij het lekker vond en at haar kutje tot zij hard klaarkwam, gillend met het slipje in haar mond. Zij zou in elkaar gezakt zijn als zij niet aan de boom vastgebonden was.
Ik maakte haar armen los en leidde haar aan haar haren naar een omgevallen boom in de buurt. Ik boog haar er overheen en gaf haar een pak slaag op haar kont tot die rood was. Ik spuugde op haar kontgaatje en wreef wat over mijn pik. Ik schoof ruw mijn pik in haar kont en neukte haar strakke pucker hard. Toen ik mijn hoogtepunt voelde aankomen, trok ik me uit haar kont en schoot mijn lading over haar heen. Ik schepte het op in mijn vingers. Ik trok het slipje uit haar mond en zei haar mijn vingers schoon te likken. Zij voldeed gretig.
Ze was nogal een gezicht met haar haar in de war, haar mascara uitgelopen, grotendeels naakt. Zij keek mij aan en zei hetzelfde wat zij altijd zei als wij klaar waren met spelen: “Dank u, papa.” Zo hadden wij nog nooit iets buiten gedaan. Het was echter niet de laatste keer. Helaas voelde zij zich slecht over het bedriegen van haar saaie man en maakte het uit met mij. Ik mis haar echt.

From:
Date: juni 3, 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *