Download complete video now!

Schoolmeisjes in geishakostuum

0 views
0%

Toen een vriend mij aanraadde om een geishahuis te bezoeken, nadat ik vele maanden in Japan had doorgebracht om Engelse les te geven aan middelbare scholieren, stemde ik toe.

“Het is fantastisch.” De vrouwen voeden u, baden u, en spelen muziek voor u – het is niet seksueel, het is gewoon een manier voor een man om vrouwen hem te laten dienen. Ik ken er een die redelijk geprijsd is. De meisjes zijn nieuwere geisha’s met minder ervaring, maar ik denk dat u het leuk zult vinden.”

Ik ging in een weekend naar het restaurant dat hij had aanbevolen. Omdat ik een Amerikaan was, scheen de dame aan de balie mij met minachting te beschouwen, en ik geloofde dat ik naar de minst ervaren meisjes gestuurd zou worden.

Zij overhandigde mij een badjas en leidde mij naar een kamer. Ik keek de kamer rond terwijl ik mij uitkleedde en de badjas aantrok. Twee van de muren waren bedekt met papieren schermen met kunstwerken, terwijl de andere twee van hout waren. Op de vloer stond een bubbelbad, kussens, en een lage tafel.

Ik hoorde de stem van een jong meisje uitroepen: “Mr. Edwards!”, toen het papieren scherm opzij viel. Toen ik omkeek, zag ik twee van mijn leerlingen van de middelbare school in kimono’s staan.

“Kimmi!” roept de verteller uit. De maand mei! “Ik had geen idee dat jullie twee hier werkten.” Ik was bekend met deze twee jongedames. Zij waren beiden zeer geïnteresseerd in Amerika en in Engels studeren, en vergezelden mij op wandelingen en zaten met mij in het park tegenover de middelbare school waar ik de lunch at, en stelden mij vragen.

“Wij werken hier pas sinds kort,” legde Kimmi uit. “U bent, in feite, onze allereerste klant!”

May zette een schotel sushi, garnalen, groenten en thee voor me neer, en Kimmi gebaarde dat ik op de kussens moest gaan zitten. Zij knielden aan weerszijden van mij, de een voedde mij met eetstokjes en de ander schonk mij thee toen ik daarom vroeg. Ik dacht dat geisha’s zwijgzaam en onderdanig moesten zijn, maar deze twee kletsten en giechelden als gewone schoolmeisjes, lachten en vertelden mij over hun avonturen. Zij zeiden mij op te staan en begeleidden mij naar het bubbelbad toen de maaltijd op was.

Toen Kimmi de ceintuur van mijn badjas begon los te maken, trof het mij als een baksteen: moet ik iets onder mijn badjas dragen? Deze meisjes waren vrij jong, en ik wilde hen niet laten schrikken door mijn enorme penis bloot te leggen. Zij schoof de mantel uit, en zij leken niet verbaasd, hoewel beide vrouwtjes een korte blik op mijn schaamstreek wierpen en probeerden grinniken in te houden. Gelukkig had ik geen erectie, maar hij was nog wel een beetje opgezwollen. Het was opwindender dan ik verwacht had, dat twee jonge dames aan mijn voeten knielden, mij te eten gaven en mij bedienden op elke manier die ik maar wilde. Haastig stapte ik in het bubbelbad toen het topje van mijn penis begon te rijzen.

Kimmi en May verhuisden naar de andere kant van de kamer en begonnen muziekinstrumenten te bespelen, een snaarinstrument en een xylofoonachtig instrument. Het warme water van het bubbelbad had zijn werk gedaan; nu had ik een volwaardige erectie. Ik paste mijn gewicht aan, zodat het niet door het wateroppervlak zou prikken, en ik geloofde niet dat de meisjes het zouden merken.

De meisjes hielden uiteindelijk op met spelen en liepen naar een nabijgelegen hoek om een emmer en een paar washandjes te halen. Zij vulden de emmer met vloeibaar wasmiddel en water uit een kraan. Tot mijn verbazing besefte ik dat ik uit het bad zou moeten komen om mij door de vrouwtjes te laten wassen en inzepen. Het was al erg genoeg dat het mijn middelbare schoolleerlingen waren, maar het feit dat ik een acht duim lange hamer op mijn borst had… …..

Zij stonden beiden achter mij, het zeepwater klaarmakend, en ik liep voorzichtig van hen weg. Ik ging zitten en wachtte. Het leek een eeuwigheid door te gaan. Kimmi kreeg eindelijk een vochtig washandje en liep om naar mijn voordeur. Haar ogen vlogen uit en haar lichaam schokte van verbazing, terwijl ze het washandje liet vallen toen ze mijn enorme erectie opmerkte.

“O, mijn hemel!” “Meneer Edwards!” riep ze uit. May gluurde naar mijn voorkant om te zien wat er aan de hand was, en toen ze mijn penis recht naar voren zag steken, hijgde ze verbaasd en bedekte haar lippen. Beide meisjes staarden naar mijn pik en toen naar elkaar, stomverbaasd en perplex, niet wetend wat te doen. Kimmi begon zachtjes mijn hals en schouders te wassen, toen die zich verzameld hadden, terwijl May mijn rug begon te wassen. Ja, ik wist dat het erg was, maar ik wist dat ik die twee meisjes mijn pik moest laten likken en aftrekken, zodra het warme zeepwater over mijn erectie begon te stromen.

Ik probeerde de situatie te ontstressen door tegen de beide meisjes te praten. “Sorry,” mompelde ik, wijzend op mijn pik. Ik haalde mijn schouders op, grijnsde, en haalde nog eens mijn schouders op. De beide meisjes bedekten hun mond en barstten in lachen uit. Het tafereel was bijna te veel – deze twee jonge meisjes, mijn leerlingen, bescheiden gekleed in kimono’s met zorgvuldig aangebrachte make-up, en ik, naakt staand met een enorme kloppende stijve. Als ik niet iemand kreeg om hem te strelen, had ik het gevoel dat ik gek zou worden.

May’s handpalm werd zachtjes om de basis van mijn lul gewikkeld, die nog steeds in het zeepsop baadde. Daarna wikkelde ik Kimmi’s handpalm rond de top van mijn stijve erectie. Hun handen waren zo klein en fijn dat ze ze nauwelijks om de lange schacht konden wikkelen, en er was genoeg ruimte voor hen beiden om me tegelijk af te rukken. Ik liet hen zien hoe ze hun handen moesten gebruiken om mijn pik aan te raken.

Kimmi leek zich meer op haar gemak te voelen bij het strelen van mijn pik dan May, die met stomheid geslagen naar dat massieve voorwerp in haar hand staarde, dus ik zei haar een washandje te nemen en de zeep van alleen de kop van mijn pik af te spoelen, en hem dan in haar mond te stoppen en erop te zuigen. Van zoiets had ze nog nooit gehoord, maar ze dacht er geen twee keer over na om het te accepteren. Er waren maar tien seconden voor nodig, nadat ik deze twee vrouwen tegelijkertijd aan mijn lul had zien rukken en één van hen had zien vechten om de grote knop aan het eind van mijn lul in haar mond te krijgen, om de ene klodder klaarkomen na de andere in Kimmi’s mond te zien vliegen, toen zij gehoorzaamd had. Toen ik naderde, drukte ik haar hoofd op mijn lul, tot een stortvloed van sperma uit haar schattige mondje stroomde, over haar tere roze lippen.

May begon het gladde sperma snel maar voorzichtig met een washandje van mijn nog steeds erecte penis te wassen, terwijl Kimmi naar de kraan liep om haar mond te wassen.

“Alsjeblieft,” smeekte zij, “vertel aan niemand dat wij dit gedaan hebben?”

May kreeg van mij een geruststellend klopje op haar hoofd. “Maak je geen zorgen, schat; ik zal het niet vertellen.”

From:
Date: juni 3, 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *