Gangbangs in de sportschool

0 views
0%

Het was echt laat. Ik ga altijd na middernacht naar de sportschool, omdat het dan koel en betrekkelijk leeg is. Ik haat het om op de toestellen te wachten…

Er was iets anders aan deze avond. Ik was bijzonder geil. Er waren maar een handjevol mensen in de sportzaal, allemaal lekker.

Twee blondjes jogden op de loopband, een brunette trainde op een van die grote ballen, en verschillende gespierde kerels waren bezig op verschillende gewichttoestellen. Op dit uur houden ze zich niet echt aan de dresscode, dus de meeste kerels hadden hun hemd uitgetrokken. Terwijl ik aan het trainen was, zag ik verschillende suggestieve blikken tussen de jongens en de meisjes. Ik dacht er op dat moment niets van.

Langzaam verdwenen ze allemaal in de kleedkamers. Ik beëindigde mijn training en keek rond naar de lege sportzaal, terwijl ik terugliep naar de herenkleedkamer.

Ik ging naar de douches. Ik was alleen, en dacht dat de andere jongens wel weg zouden zijn tegen de tijd dat ik buitenkwam, dus begon ik me af te trekken. Ik spoot mijn lading niet, maar ik kreeg mezelf behoorlijk hard.

Ik liep de kleedkamer binnen, poedelnaakt, en wauw. Iedereen was er, mannen en vrouwen.

Eén man had de twee blondjes voor zich op hun knieën. Ze trokken langzaam zijn boxershort naar beneden, waardoor zijn grote harde pik vrij kwam. Beiden waren topless en hadden perfecte parmantige borsten. De man hield zijn ogen gesloten en wiegde langzaam heen en weer. Af en toe gooide hij zijn hoofd achterover en kreunde.

Naast hen was een ander triootje aan de gang. Het was de brunette, stuiterend op een grote pik, terwijl zij een andere kerel pijpte. Die stond duidelijk op het punt te vertrekken, want hij was al aangekleed. Zijn ondergoed was tot boven zijn knieën, zijn broek tot op zijn enkels. Hij trok zijn hemd omhoog en liet zijn lichaam aan het meisje zien, terwijl zij likte en zoog aan zijn gezwollen pik.

De andere kerels keken alleen maar toe, terwijl zij hun grote lullen streelden. Eén jongere kerel had duidelijk zijn lading geblazen. Hij zag er blozend uit terwijl hij langzaam zijn rode capuchon aantrok.

Een andere kerel leunde gewoon tegen de kastjes en streelde liefdevol zijn grote lul.

Een licht behaarde kerel stond over een van de blondjes heen zijn pik te strelen.

Een andere kerel, blond, nam er echt zijn tijd voor. Zijn hand ging over zijn hele borst en buikspieren terwijl hij langzaam zijn grote vlees pompte.

Ik stond gewoon op de achtergrond, vrijelijk mijn eigen penis strelend, terwijl ik naar deze geweldige orgie keek. Kreunen, gekreun en slurpende geluiden galmden door de kleedkamer. Ik keek naar al die kerels terwijl hun spieren zich spanden en samentrokken. Eén voor één kwamen ze allemaal klaar, en spoten hun witte sperma over de wachtende meisjes.

De kerel die de brunette neukte, ging rechtop zitten en neukte haar hard, en kwam toen in haar. Dit was allemaal te veel en ik spoot mijn lading daar op de vloer van de kleedkamer. Nadat iedereen even op adem gekomen was en naar elkaar geglimlacht had, stonden de meisjes op en vertrokken.

De rest van ons ging weer douchen.

Wat een nacht.

Geile wijven in de buurt van Iloilo City

From:
Date: juni 3, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *