Hete vrouw ontspant in een warm bad

0 views
0%

Wij hadden allebei zin in een feestje, nadat wij veel te veel weekeinden hadden besteed aan huisrenovaties waar maar geen einde aan leek te komen. Dus toen Paul, met wie Marie al meer dan een jaar via AOL telefonisch contact had, haar vertelde dat hij naar Connecticut reed en in Washington zou stoppen, besloot zij hem te ontmoeten voor een diner. Vanwege hun eerdere chats voelde Marie zich zeer op haar gemak om Paul alleen te ontmoeten, ondanks het feit dat zij hem nog nooit ontmoet had.

Paul belde haar op de dag van de maaltijd op met zijn autotelefoon om te bevestigen dat hij onderweg was en haar om 18.00 uur bij Harry’s zou ontmoeten, dat Marie’s favoriete restaurant was. Hij verklaarde dat hij honger had en wat rust nodig had voor een drankje, dus vroeg hij om een vroeg diner.

Toen ik thuiskwam van mijn werk, was zij al vertrokken voor het diner, en ik kon aan de parfumgeuren in huis zien dat zij net weg was, en ik was benieuwd wat zij al dan niet aanhad.

Ik kreeg een telefoontje van haar om ongeveer 8.30 uur, dat ze Paul kwam brengen. Ze hadden net gegeten, en ze dacht dat Paul het bubbelbad wel lekker zou vinden na een lange dag op de weg. Ik antwoordde okay, en beide auto’s kwamen ongeveer 20 minuten later aan. Toen zij uit de auto stapte, zag ik dat haar rokje extreem kort was – ik had er nog nooit zo een gezien, en het was hoogstwaarschijnlijk een nieuwe aankoop. Met een brede glimlach op zijn gezicht zat Paul vlak achter haar. Wij werden prompt voorgesteld en gingen toen zitten voor wat lichte conversatie. Wij antwoordden allebei ja toen Marie vroeg of iemand na het eten cocktails wilde, en de scotch kwam tevoorschijn. Toen Marie ging zitten, leek haar rok te verdwijnen, omdat hij zo kort was. Ik kon de uiteinden van haar thigh highs zien als zij haar benen over elkaar sloeg, maar geen broek, dus ik nam aan dat die zwart waren en niet te zien waren.

Wij hadden ongeveer drie cocktails gedronken en veel gepraat, toen het bubbelbad uiteindelijk onze aandacht trok. We waren het er allemaal over eens dat het goed zou zijn om erin te gaan. Ik zei tegen Paul dat hij in de grote badkamer kon douchen, terwijl Marie en ik in de andere douchen. Wij verzamelden ons beneden in onze badjassen. Lage verlichting, wierook, en muziek vulden de kamer. Wij trokken elk onze badjassen uit en gingen naar binnen. Ik merkte dat Paul een beetje stijf was toen hij binnenkwam, en ik herinnerde mij de foto die hij op AOL had gedeeld. Het warme water in combinatie met de wijn hielp Marie en Paul ook te ontspannen. Het gesprek begon seksueel te worden, met vies gelach afgewisseld.
Paul verklaarde dat de eerste keer dat hij Marie in dat rokje zag, hij extatisch was en niet kon wachten om haar weer te zien. Wij wisselden van positie, zodat iedereen verschillende stralen kon uittesten. Marie’s handen raakten mij vrijelijk aan, en ik constateerde dat ze ook Paul aanraakten. Hij leunde achterover in zijn stoel en glimlachte, alsof hij niet te veel naar voren wilde komen, en ik deed hetzelfde. Onze handen kwamen ook over Marie en streelden haar helemaal, waarbij wij opmerkten hoe hard haar tieten waren.

Wij kozen ervoor om na enige tijd te gaan en kregen het advies om ons te laten masseren. Wij stemden allen toe en gingen naar de tweede verdieping. Ik haalde de olie tevoorschijn en informeerde wie de eerste zou zijn.
Marie antwoordde dat ze meteen zou komen en ging op haar buik op het bed zitten. Paul en ik klommen in bed en begonnen te wrijven, Paul op haar benen en ik op haar rug, na een handpalm olie gedeeld te hebben. Hij ging van haar voeten naar haar kuiten naar haar kont, en naarmate hij dichter bij haar kont kwam, begonnen zijn handen daar langer te blijven. Na een poosje zag ik hoe Marie haar benen iets uit elkaar deed, zodat zijn handen meer konden bereiken van wat waarschijnlijk een erg natte plek aan het worden was. Zij draaide zich toen om, en wij begonnen weer op dezelfde plaats. Zij verzocht mij haar wat water te halen, want zij had al een tijdje in bad gelegen en had dorst.

Paul had hetzelfde gevraagd. Ik ging naar beneden en zette de muziek harder en kocht wat wierook om in de kamer te branden terwijl ik daar was. Ik haalde het water en hoorde mompelende geluiden toen ik de trap opging. Marie’s benen waren om Pauls hoofd geslagen, en hij likte alsof er geen morgen was, terwijl ik mij voorzichtig om de hoek van de slaapkamer bewoog. Ik kon niet beslissen of ik hen nu moest storen of niet.
Marie grijnsde toen ze binnenstapte, en Paul keek niet eens op. Ik kroop toen in Marie’s bed en begon aan haar tepels te zuigen. Wij waren allemaal in een of andere vorm van seksuele activiteit verwikkeld toen zij mij omhoog trok en aan mijn ballen begon te zuigen.

Dit alles, samen met de sfeer die de wierook, de muziek en de kaarsen voortbrachten, maakte ons allemaal heter en heter, en wij vroegen ons waarschijnlijk allemaal af waar dit op zou uitlopen.

Marie en ik bereidden ons altijd mentaal voor op elk seksueel avontuur en stelden grenzen. Wij dachten dat de beperkingen als leidraad zouden dienen, en ze waren ruim genoeg om ons te laten genieten totdat wij ons zelfverzekerd genoeg voelden om verder te gaan.

Wij waren op dit punt allebei op ons gemak, en ik besefte dat wij allebei over de grens wilden gaan. Terwijl ik hierover nadacht, besefte ik dat Paul nog verder was gegaan en in het schemerige licht al Marie aan het zoenen, zuigen, likken en gewoon in zich op nemen was. Op dit punt was zijn pik echt stijf, in een opwaartse hoek omhoog wijzend, en ik wist dat hij niet tevreden was met alleen strelen en oraal – hij wilde haar hete gaatje binnengaan.
Marie, die mij aankeek, spreidde langzaam haar benen naar Paul, die mij een zijdelingse blik gunde.

Zij herinnerde zich dat ik belangstelling had getoond om haar in een bepaald standje met een andere man te zien, en ik dacht in dezelfde richting. Ik begon haar te zoenen en vroeg of zij mij dat uitzicht wilde laten zien, waarop zij antwoordde dat zij dat zou doen als ik dat wilde. Ik reikte omhoog en gebaarde Paul dat hij op zijn rug moest gaan liggen.

Hij deed het, en zijn pik was zo hard als een steen. Marie veranderde geleidelijk van positie, en zij zat nu boven op Paul, met haar gezicht naar hem toe, terwijl hij plat op zijn rug lag. Hij speelde met haar tieten, terwijl zij hem kuste.

Ik kon haar naar voren en naar achteren zien schommelen, terwijl ze met haar clit over Pauls stijve pik wreef, dankzij het kaarslicht dat schaduwen op de muur wierp. Hij had een duivelse grijns op zijn gezicht, alsof hij voorzag wat er stond te gebeuren.

Daarna reikte zij tussen haar benen door om hem te betasten, wat ik aannam dat zij aan het doen was. Zij ging verder met rijden, maar deze keer drukte zij niet tegen zijn pik aan, want ik kon zien hoe Pauls pik langzaam haar natte gaatje binnendrong en er net zo soepel weer uitging – de actie ging door als een soepel werkende motor – erin en eruit, erin en eruit, niet gehaast, maar iets om te waarderen.

Ik stelde me voor hoe Paul zich voelde in die hete, verstikkende kut – de sensatie was waarschijnlijk onbeschrijfelijk. Ik hoorde Paul iets zeggen en zij kwam klaar, dus hij moet dicht bij zijn orgasme geweest zijn. Daarna ging zij naar zijn pik en begon met zijn ballen te spelen.

Ik ging naar boven en knielde aan de kant van het bed, terwijl ik haar at terwijl zij dit deed. Haar clitus was zo opgezwollen dat het wel een kleine pik leek. Paul begon intussen te kreunen en te beffen, dus zij moet zijn pik of ballen tot het punt van een hoogtepunt geplaagd hebben.

Toen ik opkeek, zag ik dat hij overal warm sperma spoot, waarvan het meeste op Marie’s borst terechtkwam, die zich niet verroerde, maar het wel prettig scheen te vinden dat het haar raakte. Ik bleef haar clitje kussen, en Marie kromde haar rug en begon te kreunen, terwijl ze het meest plezierige orgasme leek te hebben, voordat ze op Pauls buik in elkaar zakte.

We deden allemaal een dutje en kleedden ons aan toen we vele uren later wakker werden. Er werd niets gezegd over wat er gebeurd was, en Paul verklaarde dat hij weg moest.

Wij namen afscheid, maar wetende dat dit niet de laatste keer zou zijn dat wij Paul zagen, wekte hij alleen maar onze belangstelling; nu kunnen wij fantaseren over echte voorvallen, en wij zullen er klaar voor zijn om erover te vertellen als wij hem weer zien.

From:
Date: juni 3, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *