Op de thuispartij, Orgy

0 views
0%

Die keer nam mijn vriend mij mee naar een huisfeestje met zijn vrienden en zij smeekten mij om stoute dingen voor hen te doen, terwijl ik dronken en geil was.

Kyle en ik besloten op een vrijdagavond een fles whisky te pakken, omdat wij van plan waren naar het huisfeest van zijn vriend Mitch te gaan, waar Kyle mij had gevraagd met hem heen te gaan, omdat hij daar in de slaapkamerkast van Mitch een “verrassing” voor mij klaar had staan.

Wij dronken de fles leeg en strompelden verder naar het feest verderop in de straat, waar zijn vrienden ons met nog meer drankjes gingen begroeten. Toen ik binnenkwam zag ik geen meisjes, alleen mannen. Ik dacht er niet veel van, totdat er een uur voorbij ging en ik erg dronken en ZEER geil werd.

Ik vertelde hen dat ik het erg warm kreeg van alle lichaamswarmte in de kamer en zij stelden voor dat ik mijn hemd uittrok, waar Kyle geen bezwaar tegen scheen te hebben toen hij naar me toe liep om me te helpen het uit te trekken en mijn beha los te maken. Daar stond ik in een kamer met 5 jongens die ik nauwelijks kende, met mijn tepels helemaal bloot en hard. De jongens glimlachten en wierpen elkaar blikken toe, alsof ze erg genoten van de aanblik van mijn gezwollen tieten.

Kyle vertelde hen van al die keren dat hij mijn beha uittrok om mijn “mooie tietjes” bloot te leggen om hem te helpen opstaan en als hij dat gedaan had, vroeg hij mij ten dans en zeker genoeg vroegen zij precies dat- “geef ons een dansje mama!” en ik kon op dat moment met al die seksuele blikken op mij niet anders dan toestemmen en mij uitkleden tot op mijn drijfnatte slipje om voor hen allen te buigen en te schudden. Om beurten gaven zij mij billenkoek en trokken mij voorover om op hun harde pikken te gaan zitten en wat stoten te geven.

Zij draaiden aan mijn tepels en schudden mijn borsten in het rond, waarbij sommigen zelfs hun naam ondertekenden om persoonlijke foto’s te maken, zodat zij er later van konden genieten. Ik kreunde en kreunde en gilde als een klein puppy dat ik niet geneukt werd zoals ik had moeten doen, dus toen besloten ze me te geven wat ik echt wilde…

“Voorover buigen, sletje”, zei Mitch tegen mij, terwijl ik mijn slipje uittrok en het voor mij op de grond gooide. “Op een rij, jongens!”… Eén voor één neukten ze me rauw en nog nooit had ik in mijn leven zo veel genot gehad!!!

Mijn lange donkere haar lag in slierten op het tapijt, omdat er aan getrokken was, terwijl zij mij van achteren bestegen. Mijn tepels waren opgewekt en mals na al het zuigen. Zij noemden mij een prinses en zij waren AL mijn papa’s. maar ik voelde mij een Koningin.

Ik was die avond de Koningin in de kamer en dat zal ik altijd blijven in de hoofden en lullen van die jongens.

From:
Date: juni 3, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *