De vorming van de ploeg

0 views
0%

Een team samenstellen Het eerste wat u over mij moet weten is dat ik uit een kleine stad kom. Hoewel het geen landbouwstadje is, is het klein genoeg om in veel opzichten beperkt te zijn. Maar we hebben een goede tijd gehad. De middelbare school was erg leuk. Op een ietwat gewaagde manier, tenminste.

Mijn lichaamsbouw was in uitstekende conditie. Als kind begon ik met gymnastiek en ik raakte er zeer in geïnteresseerd. Vliegen, stuiteren en strekken gaven mij een kick. Ik ontdekte dat extravert zijn iets was waarvan ik genoot. Ik genoot er meer van naarmate ik meer aandacht kreeg. De houdingen, de strakke kleren. Dat alles trok extra aandacht naar mij toe.

Uiteindelijk kwam ik echter in de puberteit. Mijn borsten werden groter, en mijn heupen breder, waardoor ik mijn evenwicht net genoeg verloor om mijn vooruitzichten op wedstrijden te elimineren. Zowel de aandacht van de coaches als de toernooien ontbraken uit mijn leven. Een tijd lang was het moeilijk, en ik wilde echt iets vinden om de opwinding te vervangen.

Na de middelbare school kreeg ik belangstelling voor sportteams en cheerleaders. Ik was geboeid door de aandacht, de mooie kleding, en het tempo van de routines. Voor een echte extrovert was het te vergelijken met turnen. Mijn kick werd cheerleading.

Op de middelbare school was ik lid van het cheerleader-team. Mijn chants en choreografie waren sterk beïnvloed door de gymnastiek. Toen ik dus ging studeren in onze nabije grote stad, dacht ik dat ik wel in aanmerking zou komen voor het team. Alles begon nogal routineus. Ik schreef me in. Ik kreeg een auditiebericht en ging naar binnen om te proberen.

Ik was gekleed in mijn strakke sportkleding en een sportbeha. Het was niet alsof ik die nodig had. Mijn borsten waren niet meer geschikt voor gymnastiek, maar ze waren wel stevig en rond. Mijn krachtige bouw en symmetrie werden benadrukt door de strakke kleding. Men boezemde mij vertrouwen in en besteedde aandacht aan mij.

Alles leek regelmatig toen ik bij de try-outs was. Eén voor één kregen alle gekwalificeerde kandidaten de gelegenheid om hun kunnen te tonen. Daarna kregen wij bepaalde cheer-routines die wij moesten volgen, en ook instructies over hoe wij als groep moesten samenwerken. Als groep. Ik had het goed. Anderen, daarentegen, waren daar niet zo zeker van.

Aan het eind van de eerste ronde kregen de kandidaten de kans om hun persoonlijke stijl te laten zien. Ik heb op de middelbare school mijn eigen voorstelling ontwikkeld om mijn gymnastische capaciteiten te laten zien. Een luchtkartwheel en een draaiende sprong die in zijsplitten landde, maakten deel uit van de routine. Iedereen was weggeblazen.

Daarna was het duidelijk dat ik de winnaar was, en ik werd teruggevraagd voor de tweede ronde. Ik kreeg een outfit, een pakket extra’s, en instructies voor de volgende proef. Ik was zo in mijn nopjes dat ik er geen twee keer over nadacht en me terug naar mijn slaapzaal haastte om me klaar te maken. Ik voelde me alsof ik op de top van de wereld was.

Toen ik naar mijn kamer terugkeerde, was het al laat en de lucht was diep karmozijnrood. Omdat ik zo blij was dat ik weer in een cheerleader-team zat, zagen het terrein en de gebouwen er fantastisch uit. Mijn zelfvertrouwen steeg, dus ik trok mijn trainingskleren uit en probeerde het uniform aan zonder de instructies te raadplegen, zodra ik op mijn kamer terugkwam.

Ik bekeek mezelf in de spiegel terwijl ik het uniform aantrok. Al zeg ik het zelf, ik zag er fantastisch uit. Toen ging ik verder en opende het pakje met extra’s. Twee paar ondergoed, een dun hemdje, en nog een pakje zaten erin. Bikini’s in één van de schoolkleuren was één van de mogelijkheden van het ondergoed.

Het andere paar was een string in een bruintint die goed bij mijn huidskleur paste. Bijna onberispelijk. Het hemdje paste perfect bij het hoofdhemdje, maar het was dun en hemdje strak. Ik trok mijn gewone hemdje uit om het alternatieve hemdje te passen.

Het zat vrij strak, en de contouren van mijn sportbeha waren te zien. Het was heel verleidelijk. Toen herinnerde ik mij de string. Het was de eerste keer dat ik die droeg, en ik kon niet wachten om ze uit te proberen. Ik nestelde mij in mijn slipje, nadat ik mijn broek had uitgedaan. Ik voelde een tinteling door mijn hele lichaam toen het bandje tussen mijn wangen omhoog ging.

Ik wierp nog een blik in de spiegel. Draaide mij om en knielde lichtjes neer. Ik was niet naïef, maar ik had nog nooit een string gedragen, en mijn billen achter het korte rokje te zien uitsteken met slechts een dun strookje stof ertussen was zeker opwindend.

Mijn lichaam stuiterde rond in de spiegel, terwijl ik deed alsof ik juichbewegingen uitvoerde, terwijl ik mezelf bekeek. Toen drong het extra doosje zich aan mij op. Het was lang en gewoon van uiterlijk. Ik pakte het op en het deksel plofte open toen ik het optilde. Verrassend genoeg ontvouwden zich een dozijn of meer condooms en sprongen eruit.

Toen ik het pakje liet vallen, stuiterde er een dildo rond op de grond, stuiterend en trekkend. Mijn mond hing open. Ik was niet naïef, maar ik had nog nooit een dildo gehad of er zelfs maar mee gespeeld. Mijn liezen werden heet, en mijn oren klopten. Ik voelde hoe mijn spleetje zich nog wat verder sloot. Toen begon het bizar te worden.

Er werd onverwachts op de deur geklopt. Ik liet alles maar liggen, condooms en al, en opende de deur om te zien wie het was. Jill, de hoofdcheerleader, stond daar in haar outfit. Haar ogen waren stralend en groot. Zij had een boze grijns op haar gezicht, die vast en zeker de mijne evenaarde.

Haar tepels waren stevig en staken uit, want zij droeg een strak hemdje zonder beha. Haar blik ging over mij heen. “Ik hoopte al dat je het uniform mooi vond,” voegde ze eraan toe. “Vind je het erg als ik binnenkom?” Mijn gedachten gingen tekeer, en ik lette niet op de dildo en de condooms die op de grond lagen.

“Zeker.” Merkte ik op, terwijl ik voorzichtig de deur opende. Terwijl ik dat deed, kwam er een man uit het niets tevoorschijn en schoof Jill naar binnen. Het was de man die de leiding had over de cheerleader. Hij was een bekend gezicht van de tryouts. “Hallo,” zei hij met een zwaai van zijn hand. “Hallo, mijn naam is Brad.”

Ik stak mijn hand uit om de zijne te schudden. Het was vochtig en heet. “Ik zie dat je niet kon wachten om het bericht te lezen,” zei hij, terwijl hij over mijn schouder naar de voorwerpen op de grond tuurde. “Nou…,” mompelde ik, terwijl ik me de toestand van de kamer herinnerde. “Ziet u, ik…” Jill kwam de kamer binnen en raapte alles van de vloer op het bed.

“Wees maar niet bezorgd. Ze lachte en antwoordde: “Je zit niet in de problemen.” Daarna liep zij weer naar Brad toe, die haar op de wang kuste. Zij kromde haar rug en hijgde toen zijn hand achter haar omlaag gleed. Haar ogen werden zo groot als schoteltjes, en zij grijnsde van verrukking.

Brad was atletisch en gespierd, alsof hij een gymnast was geweest. Hij was ook gekleed in een uniform, en ik kon duidelijk zijn indrukwekkende borst- en beenspieren zien. Toen zijn handpalm zich in Jill’s achterwerk groef, trok zijn gespierde borstkas samen. Ik werd meegetrokken door de glans in zijn ogen, en ik bleef er gewoon naar staan kijken.

Mijn hele lichaam deed pijn, en mijn hart hamerde in mijn borst. Wat zijn ze nu precies van plan? Ik ben nu in mijn kamer. Ik hou een oogje in het zeil. Jill’s gezicht klaarde op toen hij mij met een wetende glimlach aankeek. Haar lichaam trilde lichtjes, en zij liet een hijg horen. Brad sprak toen op gedempte toon tegen haar.

“Vind je het uniform mooi?” zei Jill, terwijl ze zich glimlachend naar mij omdraaide. Met een schudden van mijn hoofd uitte ik mijn ongenoegen over de situatie. Het was moeilijk te antwoorden na gezien te hebben wat ik zojuist gezien had, maar de kleding was fantastisch. Vooral met het huidstrakke topje en het string slipje. “Zonder uw beha ziet dat hemdje er geweldig uit.” Daarna schudde zij met haar handen onder haar borsten.

Die tepels trilden en klampten zich hardnekkig vast aan de dunne stof. Mijn blik werd naar hen getrokken. Zij draaide zich om en deed haar rok omhoog om haar kont te onthullen, waarbij slechts een reepje stringmateriaal de plooi in het midden verborg.

Ik nam waar dat er op dat punt een klein uitsteeksel uit haar kruis tevoorschijn kwam. O, mijn hemel! Zij is gekleed in een dildo. Nu is het moment gekomen. En Brad vermaakte zich er prima mee. Mijn knieën trilden. Wat is er precies aan de hand? Is dit een onderdeel van de rechtszaak? Mijn gedachten werden verdoofd toen ik mij omdraaide naar het bed, waar een stapel condooms en dildo’s onbedekt lagen.

“Ben je er helemaal klaar voor?” Ik schrok toen ik de stem van Brad van achter mij hoorde. Ik haalde diep adem en slikte hard. Zijn hand maakte mijn beha los en schoof mijn hemd omhoog. Voordat hij mijn hemd terugpakte, trok hij moeiteloos mijn hemd uit, schoof mijn beha van mijn borsten, en masseerde mijn tepels. “Ja. “Heerlijk.”

“Daar. “Lijkt dat niet een betere optie?” Ik gluurde naar beneden om te zien dat mijn borsten en stijve tepels slechts gedeeltelijk bedekt waren door het dunne materiaal, en keerde toen mijn blik terug naar het bed. O, mijn hemel! Wat is er aan de hand? Ik kon mijn ogen niet van de condooms en de dildo afhouden. Toen kwam Jill, die de dildo oppakte en een van de condooms met haar tanden opende.

“Heb je dit al eens eerder gedaan?” vroeg ze, terwijl ze hem behendig over de dildo schoof. “Dat geeft niet,” zei ze, terwijl ze met de dildo in haar hand naar me toe kuierde, alsof mijn ogen mijn gevoelens hadden verraden. “Wij zijn hier om u te helpen bij het begin.” Mijn rug boog zich en mijn knieën trokken samen. Oh, mijn goedheid! Oh, mijn goedheid!

Ik was niet in staat om te communiceren. Ik kon haar niet tegenhouden, terwijl zij mijn wang kuste en haar tepels over de mijne wreef. Mijn hart bonkte tegen de binnenkant van mijn borstkas. Ik werd naar voren geduwd door een hand op mijn rug. Ik knielde neer en sloot mijn ogen. “Daar gaan we,” zei Brad kalm maar autoritair. Oh, mijn hemel! Oh, mijn goedheid! Oh, mijn GOEDHEID!

Mijn string slipje werd van mijn middel gerukt, en zijn hete handpalm wreef over mijn nu vochtige kutje. Toen drukte er iets groots tegen mijn spleetje. Mijn benen trilden. O, mijn hemel! Tot op dat moment was ik nog maagd geweest. Mijn vinger en de onderzoeksapparatuur van de OBGYN waren de enige dingen die er in zaten.

Toen het massieve monster in mijn gevoelige kutje drukte, flipte mijn binnenste. Ik gilde toen een gloed van licht mij omringde toen het bolvormige hoofd zich een weg baande langs mijn strakke plooien. Het trok zich terug en raakte mijn clitoris aan. Mijn hele lichaam trilde. Eronder was een tinteling en een brandend gevoel daar beneden. Toen duwde het weer een tegen mijn strakke spleetje.

Mijn heupen stuwden automatisch naar achteren. Wat ben ik nu precies aan het doen? Toen het deze keer doordrukte, hield het niet meer op. Naarmate ik verder bewoog, stuiterde mijn lichaam bij elke stap. Het werd steeds boeiender. “Dat is beter, is het niet?” Zei de stem van Brad. Ze maakten allebei instemmende geluiden, dus ik moet gezucht hebben.

De string werd toen weer omhoog geschoven, en ik werd rechtgezet en opnieuw voor de spiegel geplaatst. “Daar. Zie je? Niemand zal kunnen weten dat je hem in hebt.” Maar ik kon het wel merken. Mijn kutje pulseerde er omheen, en ik kon het voelen. Ik kriebelde er naar. “Opwindend, niet?” Zei Jill van achter mij in de spiegel.

Toen ik in de spiegel tuurde, kon ik nog net de bobbel in mijn broek onder de zoomlijn zien. O, jeetje… Het was een opwindende ervaring. En, wat nu? Ik hoorde de deur opengaan, terwijl ik een blik op mezelf wierp in de spiegel. Jill deed een stap dichter bij mij in de spiegel. Onze beide borsten waren gezwollen van trots. “Kom met ons mee,” zeggen ze, hun tepels samen recht vooruitspringend. Wij hebben iets spectaculairs voor u in petto.” Nog meer?

Ze duwde me de deur uit met haar arm over mijn schouders, en we liepen meteen naar buiten. Met elke stap spande de dildo mijn kleine kutje op. Het klopte en pompte. Ik voelde iets diep in mij groeien terwijl wij gingen. Zoiets had ik nog nooit gevoeld.

Mijn gezicht bloosde en ik huiverde toen we mensen op het pad passeerden. “Glimlach,” zei Jill om me in beweging te houden. Zij geloven dat u sexy en mooi bent.” Toen wij verder gingen, zag ik een gekke grijns op mijn gezicht ontstaan. Na een paar groepen gepasseerd te zijn, raakte ik gewend aan de groeiende opwinding, terwijl de dildo zijn werk deed. In mijn nieuwe kledij waardeerde ik zelfs de aandacht die ik kreeg.

Ik had mezelf al gemasseerd met mijn vinger. Dit, aan de andere kant. Dit was een unieke situatie. Mijn lichaam begon steeds harder te bonzen naarmate wij verder reisden, en ik had geen idee waar wij waren. Toen de gewaarwordingen sterker werden, nam ik een pauze om te schudden. Totdat wij bij de dameskleedkamer kwamen, werd alles een waas.

Jill leidde mij door de kleedkamer en de schemerig verlichte sportzaal in, nadat Brad vertrokken was. Wij bleken alleen te zijn, en er brandde slechts één helder licht in de gymzaalvloer, waar een paar pom poms rustten. Jill leidde mij naar die plaats. Mijn oren suisden, mijn kutje deed pijn, en ik voelde me overal tintelen.

“Ik zou willen dat je de cheer doet waarmee je je auditie hebt afgesloten. “Ben je in staat mij daarmee te helpen?” “Kan ik het? Vroeg ik mij af, terwijl ik op mijn voeten neerkeek. Mijn hele lichaam was in extase. Mijn benen voelden aan alsof ze van rubber waren. Dit was de eerste keer dat ik zoiets deed. Ik had mijn regime al zo vaak gedaan dat ik het kon doen terwijl ik sliep. Ja, ik schudde mijn hoofd en sloot mijn blik.

De dildo duwde echter een beetje naar binnen toen ik vooroverboog om de pom poms op te rapen. Toen ik opstond en me kalmeerde, trilden mijn benen. Ik voelde de dildo naar buiten glijden, alleen nog op zijn plaats gehouden door de string. Ik wil graag lid worden van het cheerleader-team. Het zal wat kosten. Ik overtuigde mezelf: “Ik kan het.

Ik begon aan het ritueel, de dildo negerend die in mijn strakke plooi vastzat. Maar ik voelde hem bij elke beweging heen en weer glijden. Hij wiebelde af en toe van links naar rechts. Op andere momenten gleed hij in en uit. Mijn gejuich was luider en puntiger dan het ooit geweest was. Ik werd enthousiaster naarmate ik verder kwam in de training.

Ik was aan het einde van het parcours gekomen toen ik het luchtkarrewiel en de sprongspin deed. Mijn kruis lag plat op de grond toen ik in de zijspagaat landde, en de kop van de dildo zat diep in mijn pijnlijke kut. Ik had een orgasme zoals ik nog nooit had meegemaakt. Ik sloot mijn ogen en schreeuwde het uit van genot, maar mijn vorm en kalmte bleven intact. Pom poms hoog gehouden en trillend, rug recht.

Ik hoorde geklap terwijl ik daar trilde, zwaar ademde en de verblindende golven van extase wegreed. De lichten gingen aan en ik was omringd door het hele cheerleadersteam toen ik eindelijk mijn ogen opendeed. Ze waren allemaal om mij aan het schreeuwen en klappen. “Ja,” riep ik, terwijl de focus mijn orgasme verhevigde. Ja, ja, ja!”

Toen ze allemaal binnenkwamen en mij oppakten en door de gymzaal paradeerden, klopte mijn hart en mijn hoofd voelde alsof het op het punt stond te barsten. Ik hield niet op met klaarkomen. Ik viel zachtjes in slaap terwijl hun handen en lichamen tegen mijn pulserende lichaam aankwamen.

Ik voelde me uitgekleed en in bed gegleden terwijl ik langzaam weer bij zinnen kwam. Terwijl mijn hoofd op mijn kussen gleed en ik buiten bewustzijn raakte, voelde ik nog steeds golven van tintelingen en blozen. Ik fantaseerde over het glijden over het water op massieve golven onder een warme, mooie hemel.

De volgende morgen werd ik met een schok wakker en veerde uit mijn bed. Er heerste stilte in de kamer. Het bleek een droom te zijn die maar al te echt was. Mijn lichaam bleef gonzen en trillen. Om de mist te verdrijven, moest ik mijn hoofd schudden. Alles leek zo vreemd. De eerste try-outs en het ontvangen van mijn outfit kwamen in mijn gedachten. Maar de gebeurtenissen van de nacht. Waar kwamen die vandaan?

Mijn hele lichaam voelde licht en levendig aan. Toen ik mijn kamer rondkeek, zag ik mijn uniform mooi opgevouwen en de nesteldozen met daarin het ondergoed, het skintight shirt, en het speciale doosje ernaast. Het was waar. Mijn wangen werden rood, en ik voelde mijn strakke kutje weer kloppen. Het hunkerde naar meer.

Om van het gevoel af te komen, besloot ik te gaan douchen, maar toen ik mij klaarmaakte om naar binnen te stappen, wenkte mijn lichaam mij om het speciale doosje te openen. Ik haalde de dildo tevoorschijn en schoof er een condoom om, dat ik met mijn tanden had opengemaakt. Mijn gedachten waren alle kanten op. Zoiets had ik nog nooit gedaan. “Wij zijn hier om u op weg te helpen,” hoorde ik nog de stem van Jill.

Ik zag mezelf in de badkamerspiegel met de dildo in mijn hand toen ik binnenstapte. Beschaamd verstopte ik hem achter mijn rug en uit het zicht. Maar mijn handen hadden een eigen wil, en de dildo zat in een flits diep in mijn trillende kutje. Ik deed een stap in de douche.

Mijn handpalm streek een aantal keren over de uitstekende knop, terwijl ik mij inzeepte. Het was heerlijk. Ik knielde neer en drukte mijn rug tegen de koude tegel, waardoor ik de dildo verder naar binnen duwde. Ik kreunde en begon zachtjes tegen de tegels te stuiteren.

Het uiteinde werkte als een zuignap, die zich vastklampte aan de wand van de douche. De stoten werden langer naarmate ik stuiterde, en al gauw stootte ik hem tegen mijn zin diep naar binnen. Mijn zeephoudende handen begonnen mijn stevige tepels en borsten te strelen en te strelen.

Wat had ik toch uitgespookt? Ik wilde tot stilstand komen. Maar mijn lichaam was niet te stoppen, en ik was spoedig op weg naar een enorm orgasme. Mijn lichaam schokte en schudde, waardoor ik voorover viel en de dildo uit mijn strakke kut sleepte. Ik herbeleefde de vorige nacht, terwijl het geluid van stromend water op applaus leek. Het was onmiskenbaar echt.

Ik stond in het water, de ogen gesloten, genietend van de golven van genot en mij afvragend wat er met mij gebeurd was. Terwijl ik mij inspande om mijn douche af te maken, trilden mijn handen. Toen ik eindelijk klaar was en gedoucht, draaide ik mij om en zag de dildo nog steeds uit de muur steken, als een verdraaide glory hole bediende.

Nou, ik had zojuist een van de opwindendste ervaringen van mijn leven gehad. Mijn lichaam duwde mij in die richting. Nee! Stop, ik kan het niet doen! Ik greep de dildo, rukte hem van de muur, en gooide hem door het gordijn in de gootsteen. Genoeg! Toen er op de deur geklopt werd, waste ik mij af en wikkelde mij in de warme handdoek.

Ik negeerde de dildo nog eens en kleedde mij alleen in mijn handdoek aan, voordat ik naar de deur ging en die openbrak. “Hoe gaat het vandaag met je?” informeerde Jill. Mijn kutje klopte. Denkend aan alles wat er in de afgelopen 24 uur was voorgevallen, had mijn gezicht doen blozen. “Mag ik binnenkomen?” zei ze met een stiekeme glimlach toen ze mijn antwoord zag.

Voordat ik de deur opende om Jill binnen te laten, wierp ik een blik in het rond. Om er zeker van te zijn dat zij alleen was, controleerde ik dubbel. Zij liep naar binnen en keek even rond. “Zo, vond je het lekker om te douchen?” moet hij gezegd hebben, terwijl hij de openstaande dozen had gadegeslagen. Ik hoefde niet te antwoorden. Ze zag het aan mijn gezichtsuitdrukking.

“Je hebt het gisteren fantastisch gedaan,” zei Jill, terwijl ze naar me toe stapte en me stevig omhelsde. Wij hopen echt dat wij u niet hebben afgeschrikt. Het lijkt er echter op dat je je goed geamuseerd hebt.” “Het voelt eigenlijk veel beter,” zei ze, terwijl ze zich terugtrok om mij aan te kijken. Zij gaf mij een knipoog, voordat zij naar de deur liep en die opende.

Een van de mannelijke cheerleaders stond voor de deur, met een bloem in zijn hand. Hij had een krachtig en aantrekkelijk uiterlijk. “Hallo, mijn naam is Lucas. Ik zou wel uw hulpje willen zijn. Dat wil zeggen, ter wille van de vreugde.” O, mijn hemel! Wat is er aan de hand? Jill liet hem binnen na iets in zijn oor gefluisterd te hebben.

Jill stapte naar binnen en ging naar buiten, terwijl ze de deur achter zich dichtdeed. O, mijn hemel! Oh, mijn hemel! Mijn lichaam trok me naar hem toe, en ik voelde mijn oren trillen en warm worden. Mijn spleetje trilde een beetje. In een poging te vluchten, deed ik een snelle stap achteruit en botste tegen mijn bureau.

Mijn handdoek was weggegleden, en ik bleef naakt staan. Ik slikte, terwijl ik neerkeek op de handdoek en mijn naakte lichaam, en toen weer naar de machtige man. Mijn lichaam vocht weer eens tegen beter weten in, en ik nam een houding aan en grijnsde voor hem, naakt. Mijn tepels worden trots getoond. Mijn kutje druipt nog na. Hij strekte de bloem naar mij uit.

Mijn lichaam bewoog zich naar voren, terwijl ik tevergeefs probeerde mijzelf tegen te houden. Ik kuste hem met de bloem op de lippen. Wat had ik toch uitgespookt? Mijn kutje deed pijn. Mijn tepels werden steviger, en mijn oren begonnen te suizen. Mijn tong drong zich een weg in zijn open mond. Zijn handen omklemden mijn kruis en hij rukte het tegen het zijne.

Zijn lid begon te zwellen, gevangen in zijn broek en duwend tegen mijn blootgestelde kut. Mijn knieën knikten terwijl mijn benen knikten. Hij werd geconfronteerd met zijn schaamstreek. Mijn handen begonnen zijn broek los te maken. O, mijn GOEDHEID! Wat ben ik nu precies aan het doen? Ik had geen idee wat ik deed, maar ik kon mezelf niet tegenhouden.

Enkele seconden later had ik zijn stijve pik in mijn handpalm. Hij was veel groter dan de dildo. Mijn spleetje spande zich en pulseerde. Ik staarde ernaar, met ontzag over hoe glad en gevoelig hij leek. Heel anders dan de dildo. Ik masseerde het met mijn vingers en kuste het van achteren. O, mijn hemel! “Vind je dat lekker?” mompelde hij, terwijl hij zijn handpalm op de bovenkant van mijn hoofd legde, mij aanmoedigend om het nog eens te doen.

Ik likte het terwijl ik het weer kuste. Wat doe ik nu eigenlijk? Ik likte er nog eens aan. Het spreekt me aan. Het was heerlijk. Ja, ik knikte. “Laat me u hier bijstaan.” “Doe je mond open,” zei hij terwijl ik er weer een kus op gaf. Hij legde zijn andere hand erop en leidde hem naar mijn mond, terwijl hij tegen mijn gebobbelde lippen duwde. Oh, mijn goedheid! Oh, mijn GOEDHEID!

Ik kon mezelf er niet van weerhouden het te doen. Mijn kutje miste de dildo die het even tevoren nog verwend had, maar zijn pik was er wel. Mijn mond ging open, en de kop van zijn lid duwde naar binnen. Toen ik me er omheen sloot, voelde hij warm en zacht aan, en mijn tong begon ermee te spelen. “Je bent zo geweldig,” zuchtte hij. Zo gedurfd. Iedereen was geboeid door uw gejuich. “In het bijzonder, ikzelf.”

Zijn opmerkingen versterkten mijn zelfvertrouwen en moedigden mij aan. Ik slokte zijn schacht op door me erop vast te klemmen. Hij begon in en uit te stoten, maar mijn lichaam verlangde naar meer. Wat had ik toch uitgespookt? Hij zit zo diep in mijn mond, o mijn god. Maar ik bleef er aan rukken.

Mijn kutje voelde zinderend en gloeiend aan. Ik streek met mijn hand tegen mijn spleetje. Mijn klitje stak uit als een kleine penis. Dit was de eerste keer dat ik me zo gevoeld had. Ik had mezelf nooit zoiets zien doen. Ik kon mezelf echter niet helpen. Het was heerlijk. Toen de kamer in een mist verzwolgen raakte, begon ik mijn concentratie te verliezen.

Terwijl hij zijn pik verder naar binnen dreef, voelde ik zijn hand mijn hoofd stil houden. Mijn lichaam trilde van begrip toen het uiteinde in mijn keel begon te drukken. Mijn lichaam smachtte naar meer, en ik drukte mij tegen de zijne aan. Zijn pik stootte in de opening van mijn keel.

Om mezelf tegen te houden, trok ik me terug. Maar net toen ik hem er helemaal uit wilde trekken, grepen zijn handen mijn hoofd en sloegen hem helemaal naar binnen. Ik zwijmelde toen mijn neus tegen zijn schaamharen schuurde. Ik stond op het punt te kotsen.

Het was werkelijk waanzinnig. Het pulseerde op de maat van zijn hartslag. Ik had het gevoel dat ik misschien zou sterven, en dat vond ik best. Mijn lichaam trilde en gonsde. Ik hief mijn ogen op om de zijne te ontmoeten. Zijn ogen hadden dezelfde wetende uitdrukking als die van Brad de vorige dag. Hij straalde en had een blik van verrukking op zijn gezicht.

Ik trok me terug tot hij in mijn mond zat, waar ik er mijn tong omheen wikkelde. Toen begon ik hem met de hand helemaal in en uit te pompen. Mijn neus streek weer eens over zijn schaamharen. Zijn ogen rolden achterover in zijn hoofd, terwijl ik naar hem stond te kijken. Het was een hit bij hem. Het was fantastisch. Mijn vinger wreef als een gek over mijn clitje. Ik verlangde ernaar hem in mij te hebben. Ik schoof hem van me af en pakte een condoom.

Ik schoof het over hem heen en draaide me om, nadat ik het met mijn tanden uit elkaar had gescheurd. Hij bracht het in mijn hete, vochtige en strakke kutje terwijl ik voorover leunde. Het voelde alsof het zich vastklemde aan zijn tril en schacht. Ik was net uit de douche gekomen met de dildo, en nu was ik een echte levende lul. We prutsten er allebei aan tot de sensaties ons overvielen. Ik sloot mijn ogen en gaf me over aan de behoefte.

In luttele seconden klopten wij samen op tijd. Ik was er helemaal klaar voor om klaar te komen! Alweer! Wij vouwden ons beiden op onze knieën toen ik voelde hoe hij mij naar achteren trok. Mijn gezicht en borsten lagen op het tapijt, en mijn kont vloog in de lucht. Terwijl hij zijn lul hard en diep hamerde, was het ongelooflijk heet.

“Oh mijn God!” roept de spreker uit. Ik snikte terwijl ik werd meegesleurd naar een nieuw orgasme dat de anderen deed sidderen. Terwijl ik de enorme golven van genot uitreed, ging hij door met beffen. “Dat vond je lekker, hè?” kreunde hij toen ik langzamer begon te gaan. “Fuck yeah!” Ik kon het niet helpen.

“Ik ben een grote fan van je kutje. Zo gespannen. “Het is echt actief.” Hij deed een stap achteruit en rolde me om. “Ik ga je neuken tot je gilt,” zegt de verteller. Daarna deed hij mijn benen uit elkaar en stootte dat lange ding weer in mij. “Het is waar. “Neuk me!” zegt het personage. Ik kon niets meer bedenken. Ik kon mezelf niet tegenhouden. Ik had het gevoel dat mijn lichaam smachtte naar meer.

Terwijl hij zijn massieve pik in mijn verschrikkelijk strakke gat bleef stampen, raakte ik de tel van de tijd kwijt. Het maakte me woedend van lust en verlangen. Ik liet hem draaien, keren en mijn lichaam optillen om mij op zijn stijve schacht te laten stuiteren. “Kijk naar jezelf als ik klaarkom,” voegde hij eraan toe, terwijl hij op het punt stond klaar te komen.

Ik zag mezelf in de spiegel toen ik mijn zwakke ogen opendeed. Mijn wangen waren blozend en ik had een grijns op mijn gezicht. Hij had mij in zijn pik gewiegd. Mijn benen lagen gekruist voor mij. Ik stuiterde op en neer in zijn krachtige armen. Terwijl hij me zei wat ik nu moest zeggen, zag ik zijn pik in mijn kleine spleetje stampen.

Hij eiste: “Zeg me dat je van mijn pik houdt.”

“Ik ben een sucker voor je pik.” Antwoordde ik met hijgen.

Hij zei: “Zeg me dat je mijn pik wil.”

“Ik zit achter uw pik aan,” zegt de verteller. Ik snikte terwijl ik weer klaarkwam.

Hij zei: “Zeg me dat ik je strakke kutje moet penetreren.”

“Ja! Neuk mijn verstikkende kutje… Argh, Argh, Argh, Argh, Argh, “Ik kom weer klaar!” Ik liet een gil horen.

Hij snauwde: “Je bent nu een echte cheerleader!”

Toen hij dichterbij kwam, voelde ik zijn grote schacht uitzetten en pulseren. Dit weerhield hem niet. Terwijl wij beiden bleven klaarkomen, begon hij mij erop te stoten. Zijn grote lading vulde snel het condoom en spoot uit over de vloer. Bij de aanblik begon mijn lichaam te blozen, en ik moet flauwgevallen zijn.

Ik lag weer in bed toen ik wakker werd. Ik bekeek de klok en zag de bloem die Lucas voor mij gestuurd had, evenals een brief die op de voorkant gespeld was. ‘Wees maar niet bezorgd. Alles wat je gedaan hebt was juist. P.S. Gefeliciteerd dat je bij het eerste team zit. Gefeliciteerd” Mijn hoofd zakte weer in mijn kussen. Het was door mijzelf gedaan! Mijn kutje tintelde en trilde nog steeds, en ik voelde me trots, zij het een beetje pijnlijk. Het was tegen drie uur ’s middags, en ik was uitgehongerd.

From:
Date: juni 1, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *