Mijn persoonlijke favoriete soort verleiding

0 views
0%

Hallo, allemaal! Sorry dat ik de laatste tijd niet veel geschreven heb. Ik ben niet meer zo actief geweest als vroeger, en ik ben nog herstellende, maar ik ben bijna klaar om mijn normale bezigheden weer op te nemen.

Dit gebeurde toen ik een paar jaar geleden geen betrouwbare huisgenoot had. Ik werkte in een winkel waar allerlei mannen en vrouwen van allerlei etniciteiten binnenkwamen. Japanners, Spanjaarden, zwarten en blanken zijn allemaal vertegenwoordigd. Niemand trok me echt naar zich toe of flirtte echt met me, zoveel als ik verwacht had, maar in een kledingzaak is het meestal wat conservatiever. Welnu, op een middag toen het niet erg druk was, zat ik achter een bureau wat papierwerk voor de baas af te maken, toen ik stemmen hoorde en opkeek om een groepje mooie Latijns-Amerikaanse vrouwen van achter in de tien te zien, die jurken en japonnen aan het bekijken waren. Ik stond op en kwam vragen of ik hen kon helpen, en zij glimlachten allemaal en zeiden dat zij wel wat dingen zouden willen passen als dat kon. Nou, afhankelijk van het dieet, zat ik in een van mijn meest mollige periodes. Ik was een volle 42EEE en barstte er bijna uit, en ik droeg een strak blauw jurkje dat laag uitgesneden was en bijna tot de prachtige “Y” kwam, met een mooie blauwe string eronder aan en een doorschijnende blauwe beha die niets deed aan mijn tepels als ze opgewonden raakten, wat ze al begonnen te doen op het moment dat ik ze zag.

Zij spraken allemaal Spaans, wat ik niet verstond, dus kletsten zij over onderwerpen en wendden zich dan tot mij en spraken foutloos Engels. Zij hadden allen een mooie crèmekleurige teint, en twee van hen hadden heuplang donker haar. Bij de derde was het haar net onder haar oren kort geknipt.
Zij kozen een paar artikelen uit en zeiden dat zij die wilden passen, dus bracht ik hen naar de kleedkamers en opende drie deuren, waar zij om lachten en zeiden: “O, we kunnen allemaal in één,” en deden dat dan ook. Ze begonnen te lachen, en mijn outfits werden weer aan mij doorgegeven met goed- of afkeuring, en toen kwamen ze naar buiten. Het was al laat, en de kleedkamers waren in een achterste gang van de verkoopruimte. Toen ik vroeg of ze lang zouden blijven, legden ze uit dat ze hun tijd wilden nemen en dat ze inkopen moesten doen voor een vakantie die ze gingen nemen. Ik had hun gezegd dat ik de deur op slot zou doen, de cheque zou innen, en meteen terug zou komen. Het geld wordt in een drop box gedaan waar ik geen toegang toe heb, en alleen de Mgr en Assist Mgr hebben toegang om die ’s morgens te openen. Toen ik terugkwam, waren ze in de gang kleren aan het passen, helemaal uitgekleed en alle fasen daartussen. Zij vroegen wat ik ervan vond en probeerden dan weer iets anders. Eindelijk waren ze klaar om te vertrekken, en ze stonden allemaal naakt in de kleedkamer. “Wij willen onze dankbaarheid betuigen dat wij zo lang mochten blijven,” verklaarde er een, terwijl hij op mij afliep. De andere twee liepen naar elkander toe, en die met het korte haar pakte mijn gezicht en kuste mij hartstochtelijk. “O, ik neem aan dat ze dit al eerder gedaan heeft,” zei er een, terwijl ik smolt en me helemaal niet verzette. Terwijl mijn orgasmen langs mijn benen druppelden, was ik naakt en stonden ze allemaal om me heen, druipnat met plassen die zich onder me vormden. De ene schrijde mij en liet zich over mijn gezicht vallen met een matje dat ze uit de winkel had gekocht, en een andere zat tussen mijn benen mijn pijnlijke kutje op te eten. De derde likte mijn tieten en beet steeds harder in mijn tepels, naarmate het duidelijk werd dat ik het naar mijn zin had.

Ze lachten terwijl ze me zo martelden, me plaagden tot op het punt van een orgasme en me dan verboden er een te krijgen. Zij herhaalden dit steeds weer, en zeiden mij zelfs dat zij mij niet zouden laten gaan en mij naakt midden in de winkel zouden vastbinden en mij daar zouden laten als zij gingen. Ze waren waarschijnlijk verbaasd toen ik zei: “O, ja, alsjeblieft, bind me vast en laat me tot de dageraad liggen, zodat ze me naakt kunnen vinden,” met een heel hete stem. Het plagen ging door, en toen leunde de kortharige dicht bij mijn gezicht en riep uit: “O ik moet zo nodig pissen.” Een stroom urine spatte over mijn gezicht, en ik opende mijn mond wijd om het op te nemen. Ik slikte zoveel door als ik kon, maar het verzadigde mijn haar en landde op de bloem. “Ik moet ook pissen,” zei een ander, die mijn gezicht en haar op dezelfde manier doordrenkte als de ander had gedaan. De derde had haar mond aan mijn kutje vergrendeld, en at me orgasme na orgasme door, waardoor mijn lichaam stuiptrok toen elke orgasme als een vloedgolf in me stootte, en haar gezicht doordrenkte.

We verlieten de winkel door de achteringang, ruim na 2 uur ’s nachts, en ondanks dat we niet helemaal aangekleed waren, haalden we het tot hun busje en reden naar mijn appartement, waar we incheckten, en zodra de deur dichtging, viel het weinige dat we aan hadden uit, en begonnen we opnieuw. Mijn benen lagen weer wijd, en om beurten aten en vingerden ze me door orgasmen heen, totdat de kortharige grinnikte: “Ik denk dat ze iets groters nodig heeft,” en haar hand bewoog in en uit tot haar vuist voorbij haar pols binnen was. Ik stootte als een bezetene en doordrenkte herhaaldelijk haar onderarm. “O, dit vindt ze lekker,” riep ze uit, en de anderen deden met haar mee, terwijl ze om beurten mijn tieten likten en op mijn gezicht gingen zitten, hun kutjes over mijn mond en neus drukkend tot ik geen adem meer kreeg, en me dan weer adem lieten halen. Ik kan me niet herinneren dat ik flauwviel, maar ik geloof het wel, want toen ik wakker werd, lagen we allemaal op mijn bed, een warboel van kutjes en tieten en haar. Monden waren verbonden, en in tieten zaten tepels, en één mond was nog verbonden met mijn pijnlijke kut. Wij ontwaakten allen langzaam, voordat wij opstonden, ons douchten, en ontbeten. Ik had de tegoedbonnen voor hun kleren, en ze gaven uiteindelijk allemaal hun naam en zeiden dat ze over een paar dagen terug zullen komen. Toen ik voor de spiegel stond, merkte ik over mijn hele lichaam liefdesbeten op, die pijnlijk waren om aan te raken.

Ze gingen weg nadat wij gekust hadden, en ik sliep tot de middag. Ik kleedde mij aan en bedekte de beten, en ging toen aan het werk met de kredietbriefjes om te zorgen dat de boeken in orde waren. Zij hadden bijna $5.000 aan koopwaar uitgegeven, en mijn werkgever zag met genoegen over het hoofd dat ik hen had laten blijven. Zij zijn nog een paar keer teruggekomen om meer te halen, en elke keer belanden wij bij mij in bed.
Als er uitverkoop is, geniet ik ervan.

From:
Date: juni 2, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *