Dit is mijn eerste BBC Blowjob.

0 views
0%

Dit is iets wat ik mij levendig herinner. In de herfst van 1999 was het een zaterdagavond. Mijn man D en ik gingen uit naar een paar van de gebruikelijke gelegenheden, en op weg naar huis stopten we nog bij één. Het was een sportcafé in Escondido, op een paar mijl van waar wij in San Diego woonden. Toen wij om middernacht het cafégedeelte binnenliepen, was het ongeveer halfvol.
Ik was nu al meer dan gefascineerd door zwarte mannen, nadat ik interraciale films had gezien en naar mijn GF Sandy had geluisterd die ons verhalen vertelde over haar ervaringen. Dee had mij altijd aangemoedigd om na te streven wat mij gelukkig maakte, en hoewel ik niet zeker wist wanneer, wist ik dat ik zo snel mogelijk de eerste stap wilde zetten. Wij zaten aan de bar, Dee aan mijn rechterzijde, en toen ik mij op mijn kruk omdraaide om hem aan te kijken nadat onze drankjes gearriveerd waren, zag ik drie personen aan een tafel tegenover ons zitten: een Aziatisch echtpaar en een zwarte man. Zij leken allen midden twintig te zijn.
Ik weigerde eerst, omdat ik geen ervaring had met het oppikken van mannen in deze context, maar Dee raadde mij aan naar boven te gaan en hem te vragen of hij een vuurtje had voor mijn sigaret (ik rookte toen nog, jakkes!). Dee zei dat hij naar buiten zou gaan, de straat zou oversteken en iets zou kopen in de winkel aan de overkant, alvorens terug te keren om te zien of ik buiten met mijn nieuwe kennis aan het roken was. Dee zei dat als dat zo was, hij dan een eindje door de straat zou lopen in de richting waarin ik zou rijden als ik wegging. Ik stemde dus toe. Dee dronk zijn drankje op en ging de deur uit, betaalde de rekening en vertrok. Een paar domme blanke college-uitziende k**s waren mij aan de bar aan het versieren voordat hij wegging. Ik was zo onaangenaam tegen hen als ik ooit geweest ben, en dat is niet veel, en nipte van mijn drankje voor ik opstond.
Ik was duizelig toen ik opstond, en op de tweede trede struikelde ik bijna over mijn hielen. Ik maakte talloze malen oogcontact met hem voordat ik naar hem toeging, en hij glimlachte. Toen ik hun tafel naderde, draaiden ze zich alle drie om, om mij aan te kijken, maar ik hield mijn blik op hem gericht. “Heeft u een vuurtje?” zegt de verteller. Ik wervelde mijn sigaret tussen mijn vingers terwijl ik hem omhoog hield.
“Ik rook niet,” zegt ze. Zijn stem was diep, wat ik op prijs stelde. Ik improviseerde zo snel als ik kon.
“Het is goed; ik heb een aansteker in mijn auto.” “Wil je mee naar buiten om te kletsen terwijl ik rook?” Het was het enige wat op dat moment in mij opkwam, maar het was effectief. Mijn tweede onderzoek overviel hem, maar hij stond in minder dan vijf seconden weer op zijn voeten. Hij was niet zo lang als ik mij had voorgesteld, maar hij was toch nog ruim een meter tachtig lang, en zijn lichaamsbouw was onberispelijk. Dee was al op de terugweg van de winkel toen hij mij hoorde lachen en ons tweeën naar de auto zag gaan. Dee maakte een snelle bocht, dus ik stapte in de auto en stak mijn hand uit om het passagiersportier te openen.
Ik vernam dat hij Darren heette en dat hij 26 jaar oud was, terwijl hij naar de auto liep. Ik biechtte hem op toen hij eenmaal binnen was en de deur dicht deed. “Ik wil deze sigaret helemaal niet.” Ik gooide hem op de grond. “Wat ik eigenlijk wil is dit,” zei ik, terwijl ik voorover reikte en met mijn linkerhand zijn pik door zijn spijkerbroek streelde. Ik liet hem weer eens schrikken, maar hij ging goed om met het onverwachte. Terwijl ik zenuwachtig aan zijn riem frunnikte, boog hij zich naar me toe en kuste me. Toen de kus voorbij was, biechtte ik het nog eens op. “Jij bent de eerste zwarte jongen die ik ooit gekust heb, of gekust heb wat dat betreft.” “Nou, ik hoop dat ik je niet in de steek laat,” zei hij met een glimlach. Hij kuste mij opnieuw, en terwijl hij dat deed, hielp hij mij zijn broek los te maken en die ver genoeg naar beneden te trekken om zijn stevige pik aan mij bloot te stellen.
Toen ik zijn pik eenmaal in mijn linkerhand had en hem aan het pompen was, verspilde ik een paar seconden. Wij kusten elkaar vaarwel, en ik liet mij zakken om zijn pik in mijn mond te nemen. Ik zoog hem woest, snel en diep, het ritme nooit verbrekend toen ik eenmaal op gang was gekomen, nerveus en onzeker over mezelf als pikzuiger. Hij was goed van formaat, niet massief, ongeveer 8 centimeter lang en dik. Ik voelde hoe hij achter mij om een hand in mijn broek stak om over mijn kutje te wrijven, waarna zijn andere hand op mijn hoofd kwam te liggen en mijn haar vastpakte. Dee kwam op dat moment voorbij, en deelde mij later mee dat hij alleen maar zag dat hij achterover leunde, iets achterover, en dat mijn hoofd snel op en neer wiebelde met zijn hand op mijn hoofd, terwijl hij voorbij liep. Het duurde ongeveer vijf minuten, toen hoorde ik Darren kreunen en daarna zeggen: “Ik ga klaarkomen schat,” alsof hij mij wilde waarschuwen.
Misschien geloofde hij dat ik hem zou optillen en hem met mijn hand zou afmaken, maar daar heb ik nooit aan gedacht. Ik verwijderde hem van tussen mijn lippen en drukte zijn pik tegen mijn gezicht, terwijl ik het laatste beetje tegen mijn lippen en wangen liet schieten terwijl ik het rond mijn gezicht wreef. Ik zoog hem weer in mijn mond tot er nog een paar druppels uitkwamen, en hij trilde en schudde als gevolg van het zuigen. Toen ik weer opstond, glimlachte hij. “Man, ik kan mijn geluk vanavond niet geloven!”
Twee minuten later liep hij de kroeg weer in, om de een of andere reden voorovergebogen bij zijn middel. Ik startte de auto, maar kon mijn evenwicht niet lang genoeg bewaren om de honderd meter of zo naar Dee’s huis te rijden. Het was de eerste van vele, en die waaraan ik mij het meest herinner.

From:
Date: juni 3, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *